بنافت

پربیننده ترین مطالب

تمشک

يكشنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳ ب.ظ

تمشک در تمامی روستاهای دهستان بنافت به صورت خودرو رشد و نمو می کند.

موارد استفاده تمشک : 1- خام خوری 2- مربای تمشک 3- شربت تمشک 4- درقنادی ها به عنوان مواد تزئینی و طعم دهنده

مربای تمشک

یک کیلو تمشک و یک کیلو و نیم شکر را به صورت طبقاتی داخل دیک لعابی بریزید. بعد از دو الی سه ساعت وقتی که تمشک آب انداخت و شکر به خورد تمشک رفت آنرا روی اجاق گذاشته به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشانید. وقتی مربا غلیظ شد آنرا از روی اجاق بردارید تا سرد شود سپس میل کنید.

شربت تمشک

دو کیلو شکر همراه با هشت لیوان آب را داخل دیک لعابی ریخته و روی اجاق قرار دهید. قبل از اینکه شکر قوام بیاید یک کیلو تمشک را در تنظیفی نازک گره زده میان شکر انداخته تا خوب قوام بیاید. وقتی که مایع کاملا غلیظ شد تنظیف را از داخل دیک بردارید. هنگامی که مایع شربت سرد شد آنرا مصرف کنید.

خواص تمشک

-          خوردن تمشک برای زخم جوش صورت مفید است.

-          شربت تمشک برای معالجه تب، سرخک و مخملک مفید است.

-          تخم تمشک یبوست را ازبین می برد.

-          تمشک در درمان چربی خون، آنژین، گلودرد، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، بیماریهای پوستی، درمان زخمهای پوست، ورم لثه، درمان دیابت، تصفیه خون و باز شدن اشتها کاربرد دارد.

-          تمشک سرشار از فسفر، آهن، کلسیم و ویتامین C است.

-          تمشک مقوی، اشتها آور، لاغر کننده و درمان کننده کم خونی است.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">