کیی هکشی
دوشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۴:۱۱ ب.ظ
طرز تهیه کیی هکشی مازندرانی ها
ابتدا کدو را شسته، سپس آن را به قطعات دلخواه و در اشکال مختلف مثلا مربع، مثلث یا مستطیل برش دهید و داخل دیک بریزید. یک لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی اجاق قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه و با شعله ملایم آن را بپزید. در خاتمه آن داخل صافی ریخته تا آب اضافی خارج شود و در پایان مقداری گلپر آسیاب شده روی آن بریزید و نوش جان کنید.
جهت نمایش تصویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.
۹۵/۰۵/۲۵