بنافت

آخرین مطالب

خواص انجیر

شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۶ ق.ظ

نام علمی انجیر Ficus carica از تیره Moraceae است .

ترکیبات شیمیایی:

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است ، دارای مواد قندی ، مواد ازته ، چربی ، مواد معدنی ، آمینو اسید ،‌ آنزیم های مختلف و کاروتن می باشد.

انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است.

خواص داروئی انجیر:

انجیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است .

* انجیر تعرق بدن را زیاد می کند .

* ادرار آور است .

* حرارت بدن را کاهش می دهد .

* انجیر یبوست را برطرف می کند و یکی از بهترین میوه ها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است.

* برای درمان ناراحتیهای سینه موثر است .

* جوشانده انجیر خشک درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی ، کلیه ، ذات الریه ، ذات الجنب ، سرخک ،مخملک و آبله می باشد .

* جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است .

* برای برطرف کردن سیاه سرفه ، برونشیت و ذات الریه از قهوه انجیر استفاده کنید و برای درست کردن این قهوه، انجیر را ابتدا بو داده و سپس آنرا آسیاب کنید تا بصورت پودر در آید.

*  انجیر دستگاه هاضمه را تقویت می کند .

*  انجیر برای درمان سوء هاضمه مفید است .

* جوشانده انجیر خشک در شیر برای درمان آنژین ، ورم لثه و ورم مخاط دهان نیز موثر است

*  انجیر تقویت کننده کبد است .

* اگر ترشح ادرار کم باشد خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می شود .

* انجیر در معالجه بیماریهای پوستی موثر است .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۳۰
دوستعلی علیخانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">